Dior divatház

2024. március 22., péntek

Bvlgari Omnia Green Jade női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3083

A Bvlgari női illatát a zöld jade kő eleganciája és tisztasága ihlette. A zöld jade a harmónia és a vonzerő szimbóluma, mely a fiatal, modern nő vidámságát, finomságát eleveníti fel, aki ártatlanságával könnyedén csábít. Az illat: Az Omnia Green Jade, mint egy tavaszi reggel fényessége ragyog fel, és friss, virágos összetevői által vezet el minket az "illatok országába", mellyel egy pillanatnyi kecses mozdulat vagy egy szégyenlős pillantás eufóriáját ünnepli. 

Ez az illat élénk, spontán érzékiséget vált ki; egy éltető lélegzetvétel, mely a pikáns illatú zöld mandarin és a forrásvíz jegyeiben kezdődik. Szikrázó és ragyogó szívjegyeiben a körtevirág gyümölcsös illatával és a jázmin fehér tisztaságával átjárt pünkösdi rózsa frissessége érződik ki. A lágy és sugárzó alapjegyei a pisztácia csábító szemtelenségét és a fehér pézsma illatát idézik. Az üveg: Az Omnia Green Jade ékkőszerű üvege méltó folytatása az Omnia parfümkollekciónak kanyargó gömbölyűségével. 

Az üveg zöld színe, mely a megújulás és az energia szimbóluma, a zöld jadéra emlékeztet, hangsúlyozva élettel teli, nőies karakterét, míg átlátszó felületei az illat tisztaságát és finomságát idézik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...