Dior divatház

2024. július 18., csütörtök

Ralph Lauren Notorious női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3042

Fűszeres, csillogó illat, a tökéletes provokatív kiegészítő. Ez az a keleties hatású parfüm, amit nem fogsz elfelejteni, soha. Fűszeres illatú virágcsokor, feketeribizli, csokoládé és pacsuli ezek a meghatározói. A Notorious-t Hitchcock klasszikusai és más hollywoodi filmek ihlették. A Romance house bestsellerének 10. évfordulóját ünnepli. 

A Notorious a régi hollywoodi csillogást kívánja bemutatni. Faye Dunaway színésznő és a "The Thomas Crown Affair" című filmben játszott szerepe, Lauren Bacall színésznő a "The Big Sleep" című filmben és Ingrid Bergman Alfred Hitchcock "Notorious" című thrillerében ihlette. 

A parfümöt Olivier Gillotin, Givaudan alkotta meg, aki fekete ribizlivel, rózsaborssal és olasz bergamott-tal gazdagította a fejjegyeket. Szívében a Chocolate Cosmos virág (Cosmos atrosanguineus), a fagyasztott fehér bazsarózsa és a szegfű illata, az alapjegyekben pedig a pacsuli, a pézsma, a vanília és az írisz gyökér. Az üveget az Art Deco stílus hívta életre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID = 6276 Tiszta, könnyed és túlzóan fényűző, a Decadence Eau So Decadent ötvözi a l...