Dior divatház

2024. július 25., csütörtök

Valentino Rock n Rose női parfüm

Valentino Rock' n Rose - Eredeti parfumok felaron- Parfum Divat (vip-parfumeria.hu)

Ártatlan, elegáns, mégis provokatív. Ilyen egy igazi mai nő a divatkirály, Valentino szerint. Ezt tökéletesen kifejezi a nevével fémjelzett édes, érzéki illat is. Beleszippantva az jut eszünkbe, hogy minden nőt még szebbé varázsol, ez az ígéret pedig szinte mindent megér nekünk. A csomagolás is bátor: áttetsző üveggömbön kontrasztos fekete, gyémántmetszésű kupak. A Rock Hercegnőnek számos oldala van. Ártatlan és kifinomult, nemes és elegáns - elegyedve egy huncut és provokáció övezte légkörrel. 

VALENTINO megalkotta a Rock'n Rose illatot, amelyet a Rock Hercegnő image ihletett és ennek képére alkotta meg. Az illatkomponensek erősen emlékeztetnek a nemes, de vadóc hölgy szellemiségére. Így mindegyik összetevő elnevezését a viselője személyiségjegyei ihlették. Fejjegy maga az Ártatlanság, amelyet a Gráciák inspiráltak. 

A nevek " tiszta és gyermeki illat, amelyben elegyedik a bergamott, fekteribiszke és a friss fű - jelzik, hogy édes összetevőkről van szó, amelyek emlékeztetnek gyermekéveinkre. A szívjegy maga az Elegancia, amely egy letisztult, felséges elem, amely mindent magában foglal, ami VALENTINO. Nőies és kifinomult, mindez egy arisztokratikus környezetben. A nőnek, amely megtestesíti ezt az összetevőt, vele született stílusa van " ilyen például Audrey Hepburn vagy Audrey Tatou. A nőies és klasszikus rózsaillattal elegyített nyílt, de mégis titokzatos gardénia és narancs virág határozott és fejedelmi. 

A Rock 'n Rose alapillata a Provokáció, amely megmutatja az érzéki, huncut oldalát a Rock Hercegnőnek. Csábító és játékos, féktelen életérzéssel összekötve, a Provokatív nő Kate Moss modellre tekint, mint iránymutatóra. A vonzó szantálfa és a mámorító heliotróp vaníliával, írisszel és pézsma jegyekkel keveredik, amely által a Rock Hercegnő még egy oldalát ismerhetjük meg. Három különböző jegy, egy nő: egy ártatlan, elegáns és provokatív fiatal hölgy, aki kinyilatkoztatja páratlan szellemiségét a maga teljes igazságában, ez az igazi Rock Hercegnő stílus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Marc Jacobs Decadence Eau So Decadent

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID = 6276 Tiszta, könnyed és túlzóan fényűző, a Decadence Eau So Decadent ötvözi a l...