Dior divatház

2018. december 4., kedd

Givenchy Hot Couture női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=767


Givenchy Hot Couture rafinált, finoman fűszerezett, gyümölcsös virágillat hölgyek számára. Ahogy a haute couture stílust sem kedveli mindenki, úgy ezt a Givenchy parfümöt sem értékeli minden nő.
https://sites.google.com/view/givenchy-hot-couture-edt

Ha azonban valami valóban különlegesre vágyik, valamire, ami igazi dámává varázsolja Önt, mégis az érzékiség és vonzerő eddig sosem látott kisugárzását kölcsönözné Önnek, a Hot Couture parfüm Önnek szól. Virágokból, gyümölcsökből és finom fűszerekből kreált kompozíciója olyan exkluzív és különleges, hogy csak a hasonlóan különleges hölgyek szeretik meg.

Legyen külsőleg is egyedi ezzel a kellemes illattal, mellyel soha nem tűnik el a tömegben, s örökre szeretni fogja! Üde citrusokkal kevert bódító málna nyitja a Hot Couture parfüm fejét. Szívében érzéki magnólia, egyszerű vetiver és finoman elősejlő bors lapul. Borostyánkőből, szantálfából és pézsmából kevert csábító alapja tökéletesen simul az Ön bőréhez, s minden miliméterét elképzelhetetlenül hosszú időn keresztül tartja illatosan. Egyedi viselet, luxus kozmetika, mindig különleges parfümök.

Ez a Givenchy. Márka, mely már évtizedek óta törődik az Ön tökéletes külsejéről. Ha még nem próbálta a Givenchy illatszereit, itt az ideje bepótolni ezt. A kínálat valóban bő. Mi az, amire éppen vágyik? Szeretne mindenki által csodált díva lenni, provokatív és telt illattal? Vagy a tiszta vonalak és tökéletes elegancia elégítik ki Önt? Döntsön, ahogy a szíve diktálja, mindig szép, egyedi és valóban Önmaga lesz!

A Givenchy Hot Couture parfüm hírhedt előkelőségéről és rafináltságáról, mellyel bármelyik hölgynek képes, mint ha varázsütéssel, elképesztő vonzerőt és egyedi személyiséget bájolni. Ellenállna neki?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...