Dior divatház

2021. március 5., péntek

Dior Eau De Dolce Vita női parfüm Ritkaság!

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=283

Csakúgy, mint az idősebb Dolce Vita, az Eau de Dolce Vita is örömillat, amely a hatvanas évek gondtalanságot sugárzó filmjeit és az olasz Riviéra románcait idézi fel. Ezt az örömteli, vidám hangulatot teremti meg ismét Dior. Leírás: Az illat körtevirággal és három citrussal indít. 

Félig virágos, félig gyümölcsös illatként a körtevirágok nagyszabású belépőt kapnak a ragyogó, savanykás mandarin, bergamot és grapefruit felett. A szívjegyben három savanykás virág és csipetnyi fehérbors. A selymes alapjegy indiai szantálfa, édes vanília és osmanthus az érzékek legnagyobb örömére. A mélyen stimuláló fehérbors élénkíti a virágos harmóniákat és felfedi az utóhatást. 

A jázmin zöld jegye, a rózsaszínű bazsarózsa szirmok és a sárga frézia édes íze könnyed és színes szívet kölcsönöznek a parfümnek. Üveg : Az eredeti designhoz hűen az Eau de Dolce Vita üvege is kifinomult és letisztult. Hosszított, többlapos változatú üveg, amelynek nyakában aranyozott szalag jeleníti meg a Dior számára oly fontos eleganciát.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Valentino Valentina Poudre női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6072 Bársonyosan púderes ínyencség Valentina Poudre a púderes illatvilágot kedvel...