Dior divatház

2021. március 2., kedd

Calvin Klein Euphoria Men Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2983

A Calvin Klein Euphoria Men Intense EDT, mint azt már a neve is mutatja, a Calvin Klein divatház műhelyéből került ki, s a Calvin Klein Euphoria Men szabad folytatásának tekinthető. Elődjétől eltérően az Euphoria Men Intense illata titokzatosabb, a keleti tájakat idézi. Egyszerre sugárzik belőle a fiatalság kirobbanó ereje és az érett, férfias gondolkodásmód. Ezáltal változtatja a hétköznapi férfit valódi úriemberré, aki minden körülmények közt megőrzi nyugalmát és eleganciáját. 



A Calvin Klein Euphoria Men Intense EDT illata először egy friss, citrusos tónussal érint meg, melyben lédús sudachit fedezhetünk fel. Ezt kíséri a frissen hullot eső illata, melyet bors és gyömbér kifinomult, fűszeres illata kísér. Végül keleti aromák, főleg pacsuli, mirha és tömjén illata válik dominánssá. A Calvin Klein Euphoria Men Intense EDT illata mindig a tiltott rejtélyek légkörébe vonja viselőjét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...