Dior divatház

2021. március 28., vasárnap

Christian Dior Jadore Infinissime női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6612

A Jadore-virágok új, érzéki, erőteljes és körbeölelő illata: ez az eau de parfum infinissime. Egy végtelenül illatozó virágcsokor: a százlevelű rózsa, az arab jázmin, az ilang-ilang és a grasse-i tubarózsa jegyeit a krémes szantálfa akkordjai teszik bársonyossá. Ismerős, mégis meglepő; az infinissime tulajdonképpen a napos Jadore eau de parfum érzéki testvéreként végtelen illattal lengi körbe viselőjét. 

"A Jadore eau de parfum infinissime egyedülálló, markáns, mégis bájos jegyei a grasse-i tubarózsából származnak. A romantika megtestesítésére törekedtem, amikor bevontam a Jadore-csokorba: a Jadore szinte "elcsábította" az izgalmas tubarózsát; átölelte, újraélesztette, fényárral dicsőítette. Az erős és magabiztos nőiesség azonnali ismérve." 

Az eau de parfum infinissime megalkotásakor François Demachy kibontotta a már ismert Jadore-csokrot, és fás jegyekkel tette intenzíven érzékivé a harmatos szirmokat. Buja és vadító; a százlevelű rózsa táncot lejt a narancsos arab jázminnal, és párt cserél a gyöngyvirággal. Az ilang-ilang könnyed, vidám illata teszi légiesebbé és még virágosabbá a kompozíciót. A bergamott, a lédús vérnarancs és a buja, vadító grasse-i tubarózsa akkordjai kiteljesítik és érzékivé teszik az illatot, amely végtelenül sokáig a bőrön marad. 

A Jadore fás, meleg jegyei a krémes, körbeölelő szantálfából áradnak. A Jadore-üveg nyaka megújult dizájnt kapott, és az új eau de parfum infinissime-et tükrözi. Az ikonikus maszai gallért szálakra bontottuk és lazábbra vettük, hogy kecsesebben omoljon az üvegcsére, akár egy nyaklánc, ahogy érzékien hull a nő bőrére. Ez az új ékszer a felszabadult nőiességet szimbolizálja.

                                                  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hugo Boss Boss Bottled Elixir Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7293 Az illat, mint a modern férfiasság kifejeződése Hagyja, hogy felragyogjon sa...