Dior divatház

2021. március 29., hétfő

Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal 2021 női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6613

A szivárvány minden színe fog ragyogni Ön körül, és bármikor magával ragadja az öröm érzet. A női Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal Eau de Parfum ugyanis azt a gondolatot viszi magával, hogy az öröm nemcsak egy érzés, hanem egy fényes aura, amely az illatnak köszönhetően körbeöleli. Finom virágos illat, ragyogó napos tónusokkal. Ragyogó energiát és pozitív vibrációt tükröz. Az illat arca Julia Roberts ikonikus szépsége és mosolya. 

- Az illat összetétele: Először a mandarin és az édeskés friss bergamott citrusos tónusai keltik fel figyelmét, mindezt egy csipet pikáns rózsaborssal fűszerezve. Kis idő múlva a jázmin fehér virága, a narancsvirág és a napsütötte kókusz akkordjai ragyogtatják meg az illatát. Az illat az írisz, a pacsuli és a vanília tónusai hullámain fokozatosan vonul el. 

- Az illat története: Az ikonikus mosoly, amely a La Vie Est Belle üvegcséjén 2012 óta látható a 2021-ben bemutatott Lancome La Vie Est Belle Soleil Cristal illatában is folytatódik. Ezúttal a mosoly kristályos, az üvegcse pedig igazi kincsnek tűnik, amelyen a tökéletes nyári nap melengető napsugarai visszatükröződnek. Csillogó, mint az öröm aurája, és ott a nélkülözhetetlen masni az üvegcse nyakán. Szépséges holografikus tükröződése felkelti a figyelmet, és rajta keresztül a rózsaszín-barack színű tartalma is láthatóvá válik. A La Vie Est Belle Soleil Cristal az egyszerű pillanatokat is páratlanná teszi.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...