Dior divatház

2021. január 14., csütörtök

Cartier Baiser Vole női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4688

Cartier legújabb illata a Baiser Volé, ami annyit tesz, mint lopott csók. A parfüm alapjegye a liliom, ami zöld levél jegyekkel egészül ki. Az üveg a Cartier öngyújtóira hajaz, olyannyira, hogy még az üveg nyitómechanizmusa is azonos. Követvén a korábbi értékes Cartier parfümök hagyományait, a Cartier megalkotta legújabb női illatát, a Cartier Baiser Volé-t. Egy művészi illatkreáció, egy költemény, melyet Mathilde Laurent alkotott. A gondosan válogatott alapanyagok értékes drágakövekként kapcsolódnak a friss, magasztos kompozícióhoz. 

Egy üvegnyi nőiesség: Az aranylóan tükröződő, finoman áttetsző, értékes csomagolás a szenvedély előjátékaként tartalmazza a lágy csók elegáns fuvallatát. A letisztult, egyszerű dizájn és a fém zár gondoskodik a kísértésről - ellenállhatatlan a vágy, hogy a nagyszerű Cartier üveget kinyissuk, és átadjuk magunkat a szépség és az érzékek birodalmának. Baiser Volé - a lopott csók Nem pusztán egy illat - a Cartier Baiser volé egy csodálatos virág, egy egyszerű fehér liliom csodálatosan finom aromája. Egy hívás, egy invitálás egy olyan csókra, amely nem várhat tovább. Egy álombeli, szédítő sürgetés, melyet a fehér liliom tesz tisztává és valóságossá. A királynők fenséges virága... ... ki a tolvaj? Nő vagy férfi.. Nem számít, hiszen mindkettőt elsöpri a finom virágos illat bűvölete, mely lágyságával, őszinteségével emlékezetes jegyeit a bőrön hagyja. 

Az illat életre hívása egy igazi kihívást jelentett a Cartier parfümőrjének, Mathilde Laurent-nek, aki a képzeletbeli virágcsokrot finoman púderes, vanília árnyalatú liliomokkal díszítette, és ejtette csapdába illatát. Az illatot, mely megidézi a tiszta vizet, a friss zöld leveleket, a selymesen finom virágszirmukat és a bibe intenzitását. Az illatot, mely szinte kézzel foghatóvá, tapinthatóvá teszi e nemes fehér virágot. Az illatot, mely mint egy finom márványszobor szinte megtestesíti a fehér liliom finoman illékony esszenciáját.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Prada Infusion de Vetiver unisex parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3656 Merész és erőteljes, az Infusion de Vetiver Eau de Parfum a friss vetiver új...