Dior divatház

2021. január 29., péntek

Givenchy Irresistible EDP 2020 női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6585

Ellenállhatatlan illat, amelyet mintha éppen a természetesen elbűvölő, ellenállhatatlan hölgyek számára alkottak volna. Ilyen a Givenchy Irresistible Eau de Parfum, amely a vonzó rózsa és a világos fák ellentéteivel játszik. Dobjon félre minden aggodalmat, engedje, hogy beszippantsa a tánc forgataga és mutassa meg, ki is Ön valójában! Mert az élet egy tánc. 

- Az illat összetétele: A virágos-fás és gyümölcsös illatkompozíció fejjegyeiben a szikrázó körte és az ambrette játsszák a főszerepet, majd a rózsa és a nőszirom virágos jegyei kezdenek illatozni. Az alapillatot, amely a legtovább marad meg a bőrön, a virginiai cédrusfa és az elbűvölő pézsma melengető, fás jegyei fémjelzik. 

- Az illat története: Az Irresistible illatát 2020-ban mutatták be, illatkompozícióját Fanny Bal, Dominique Ropion és Anne Flipo parfümőröknek köszönhetjük. Az illat arca Fran Summers, a hihetetlenül tehetséges modell lett, akinek veleszületett bája Önt is elvarázsolja. A geometrikus formákkal díszített üvegcse a márka alapítója, Hubert de Givenchy előtt tiszteleg, aki előszeretettel kísérletezett az anyagokkal és az ellentételekkel. Az illat mottója az #IRRESISTIBLEISYOU, azaz "ellenállhatatlan vagy".

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...