Dior divatház

2021. január 22., péntek

Valentino Voce Viva EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6578

Valentino új női illata mindenkit arra bátorít, hogy hallgassunk a szívünkre, inspiráljuk egymást és éljük meg álmainkat. Egy illat, mely minden nő számára lehetővé teszi, hogy ragyogjon a magabiztosság és a siker energiájától. Virágos-fás illatát 3 fő illatjegy határozza meg: a bergamott, a fehér virágok és a narancsvirág. 

Az illat nagykövete Lady Gaga, egy generáció hangja, aki a szabadságot, öntudatot és a tiszta szívet testesíti meg. Legyen az illata épp olyan egyedülálló és összetéveszthetetlen, akár a hangja! A Valentino Voce Viva Eau de Parfum nőknek virágos légkörbe burkolja Önt, és nőiessége minden oldalát kiemeli, amely előtt ez a harmonikus és erős függőséget okozó illat is tiszteleg. Melengető jegyekkel kísért, gyümölcsös illat, a női hangot ünnepli. 

Az illat összetétele: Ahogyan a tarka színek örömet szereznek az érzékeknek, épp úgy varázsolja el Önt a friss olasz bergamott és az édes, zamatos mandarin kombinációja. Utánuk az illatkompozícióban a Valentino-ház luxusdarabjait idéző gazdagság bukkan fel, mégpedig a narancsvirágnak és a gardéniának köszönhetően. Végül a vanília, amely a lecsengésben válik a leginkább hangsúlyossá, gondoskodik róla, hogy ez az illat váljon az Ön új függőségévé. 

Az illat története: A Valentino Voce Viva megszületését nem csak az vezérelte, hogy elvarázsolja a hölgyek érzékeit. Azért született, hogy megérintse a szíveket és viselőjét arra bátorítsa, hogy álmait valóra váltsa. Az illat a hangra, egy nagyon intim női tulajdonságra utal. Nem véletlen, hogy arca Lady Gaga lett, aki a kortárs nemzedékek egyik ikonja és osztozik a Valentino márka értékeiben. A sima, négyszögletű üvegcsét rovátkák díszítik, a rajta áthatoló fény pedig az aranyszínű parfümön keresztül kiemeli a V alakú oldalsó vágásokat is. Az aranyszínű kupakról nem hiányozhatnak a Valentino márkára jellemző szegecsek sem, amelyek itt karakteres, modern elemek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hugo Boss Boss Bottled Elixir Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7293 Az illat, mint a modern férfiasság kifejeződése Hagyja, hogy felragyogjon sa...