Dior divatház

2019. január 23., szerda

Givenchy L’ Interdit EDP női parfüm 2018

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3466

                                                                      
A Givenchy L’Interdit Eau de Parfum a női merészség előtt tiszteleg. Kiváló választás az olyan nő számára, aki nem fél megszegni a szabályokat és eltérni a szokásoktól.

Virágos-keleties illatkompozíció, modern, merész nőnek.
Leginkább hűvösebb napokra való.

Az illat összetétele:

Először a körte, cseresznye és bergamott gyümölcsös akkordjai szólítják meg, melyek tökéletesen hatják át egymást a tisztán virágos szívvel. A szívillat a tubarózsa, a narancsfavirág és a közönséges jázmin eszenciáját rejti. Ezeknek a finom, virágos jegyeknek a kontrasztját a vetiver és pacsuli formájában megjelenő, sötétebb, földes és fás jegyeken nyugvó alapillat adja, amit ambroxán, vanília és karamell tesz teljessé.

Az illat története:

A L’Interdit Eau de Parfum (2018) az Audrey Hepburn színésznőnek ajánlott 1957. évi legendás Givenchy illat új, javított változata. Ezúttal Rooney Mara amerikai színésznő lett az illat arca. Az új megjelenés Dominique Ropion, Anne Flipo és Fanny Bal parfümőrök munkája.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...