Dior divatház

2019. március 18., hétfő

Versace Dylan Blue Pour Femme

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6359Donatella Versace szerint a Dylan Blue pour femme a nőiség kifejezője. Egy erős, érzéki, mégis finom illatot alkotott minden nőnek, aki tisztában van a hatalmával. Ellenállhatatlan jegyek alkímiája, melyek szinte táncra perdülnek, felpezsdít és átölel. A frissítő feketeribizli szorbé és Granny Smith alma gyümölcsös akkordja után virágos szívjegy tárul elénk, mint egy vadvirágos, jeges fuvallat. A fás alapjegyek pedig magávalragadó, érzéki eleganciát kölcsönöznek az illatnak.

Versace Dylan Blue Pour Femme Eau de Parfum erős és kifinomultan érzéki illat, mely egyedülálló szikrát gyújt önben.
Virágos, gyümölcsös és fás akkordokat rejtő illat olyan nőknek, akik tudják, mit akarnak mindennapi viseletként és különleges alkalmakkor is viselhető.

Az illat összetétele:
Nyitányát az üde fekete ribizli és zöld alma egymással karöltve uralja, sokszínűségét a réti here, nefelejcs és a shiso levél eszenciája teszi teljessé.

Az illat szíve a zamatos őszibarackkal színezett gazdagon virágos akkordoké. Az illatkompozíció alapjában a pézsma, hóvirágfa, pacsuli és finom fás jegyek kombinációja gondoskodik az érzékiségről és a hosszan tartó mámorító hatásról.

Az illat története:
A Dylan Blue Pour Femme 2017-ben a sikeres 2016 évi Dylan Blue férfi változataként került bemutatásra.

Donatella Versace szerint az illat a nőiesség előtti tisztelgés és főleg azok a nők értékelik nagyra, akik tisztában vannak testük és elméjük erejével. Az ógörög ihletésű üvegcse az időtlen elegancia szimbóluma.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...