Dior divatház

2019. augusztus 5., hétfő

Dolce Gabbana Dolce Peony

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6417

2019 nyarán Dolce & Gabbana bemutatja az új Dolce Peony Eau de Parfum illatot, a Dolce illatcsalád új virágát. A Dolce Peony az ellenállhatatlanul bőséges és nőies bazsarózsa jegy kirobbanása, mely új és szokatlan energiával tündököl. Egy könnyed illat, melyet a bolgár rózsa természetes érzékisége és a frézia harmatos frissessége gazdagítanak. 

Alapjegyében a lágy, sárga szilva nektár tartósan merész és ragyogó alapja körülöleli az intenzív fás ámbra jegyet, melyen ez a ragyogó virágos kompozíció alapszik. Dolce & Gabbana Dolce Peony parfüm ön körül egy ellenállhatatlanul nőies aurát és érzékeny szépséget varázsol. A termék nosztalgikus feminális kompozíciója frissességgel, a gyümölcsök és a virágok lédússágával, valamint a méz finomságával van tele. gyümölcsös-virágos ínyenc illat az érzékeny, romantikus és pozitív kényelemmel rendelkező lelkületűeknek bármely alkalomra alkalmas Az illat összetétele A Dolce Peony illat a nashi körte lédús tónusa és a friss bergamon, a rózsaszín bors és a finom ciklámen kombinációjában nyílik ki. 

Az illatkompozíció szívét a bazsarózsa gazdag virágcsokrának és a frézia és a bolgár rózsák esszenciája illatának egyvelege képezi, melyet az érett mirabelek delikát, melengető aromája követ. És végül a pacsuli és az ambroxán fás illatát a méz édes illata zárja. Az illat keletkezésének története A Dolce Peony készítmény, amely 2019-ben került bemutatásra, a Dolce termékmárka immár ötödik készítménye. Ez a parfüm a bazsarózsának ad tiszteletet, amely a pozitív energia szimbólumát képezi, amelynek létrehozására azért került sor, hogy örömöt szerezzen önnek, legyen akár napos vagy borús a napja. Az illat előállítója Christophe Raynaud parfümkészítő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...