Dior divatház

2019. október 10., csütörtök

Givenchy Gentlemen Only férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/Givenchy-Gentleman-Only.html

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5091



Úriember mindig, mindenhol Elegáns, megkülönböztető jegyeivel a Gentlemen Only újrafogalmazza a klasszikus férfi illatot, a legfinomabb esszenciákat és természetes összetevőket használva.

Az új, aromás-fás illat a modern férfit szólítja meg. Az illat kezdetben aromásan és fűszeresen friss, a zöld mandarin, a rózsaszín bors, a szerecsendió és a nyírfa levél keverékének jótékony lenyomata.
Mélységét és extrém érzékiségét három nemes fa, a cédrus, a pacsuli és a vetiver hangsúlyozza, ami fölött végül az energikus és elbűvölő tömjén uralkodik.
A Gentleman Only határozott, megfontolt és elbűvölő illat. Elegánsan nyugtalanító, friss, érzéki és ösztönös. Az ízléses férfi, az úriember illata, mely a Givenchy márka gazdag örökségét is magában foglalja.

A KÉK ÁRNYALATÚ ÜVEG
A klasszikus, mégis modern üveg emlékeztet az eredeti Givenchy Gentleman flakonjára, és egyben méltó egy angol úriemberhez is. E formában az illat megmutatja vonzó, kék árnyalatú reflexióját, a modern, mai idők visszhangjaként. A vastag üveg úgy illik a kézbe, mint egy tökéletes stílusú, férfias tárgy.

SIMON BAKER, A MODERN IDŐK URIEMBERE
Ki tudná jobban megszemélyesíteni a Gentlemen Only modernségét, eleganciáját és kifinomultságát, mint a sármos ausztrál színész, Simon Baker (Az ördög Pradát visel) c. filmben játszott csábítótól, (A Mentalista) érzékeny és lefegyverző nyomozójáig, Simon Baker természetes, egyéni és könnyed stílusban testesíti meg a modern idők úriemberét. Ő a 21. század férfi ideálja.
A sikere és a megszámlálhatatlan díj ellenére szerény, magánéletét illetően diszkrét, rendelkezik az úriemberek örök tulajdonságaival; előzékeny, elegáns, éleseszű és független. Előnyben részesíti a békés egyszerűséget, a fényes Hollywood-tól messze él. Simon Baker számára sorsszerű a találkozás a Givenchy Házzal, amely a stílus, az elegancia és a spontaneitás szimbóluma.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...