Dior divatház

2019. december 15., vasárnap

Yves Saint Laurent Y Live

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6483Merész, friss, csábos - az Yves Saint Laurent Y Live új definíciót ad a férfiasságnak. Erősebb és intenzívebb változata az azonos nevű, 2017. évi Eau de Toilette illatának, és új fejezet kezdetét jelenti az Y generációhoz tartozó férfi történetének. Aromás, fűszeres illatkompozíció, nappal és este is viselhető. az illat arca Adam Levine énekes.

- Az illat összetétele: Legelőször a csípős frissesség áradata érezhető, aminek a forrása a bergamott és gyömbér kombinációja. Szívillatában egyszerűen lenyűgöző a zsálya- és borókajegyek együttese, melyek az illat jellegzetes férfiasságát narancsvirág társulva garantálják. Mindezt geránium absolute erősíti. Az illatkompozíció érzéki alapját a vetiver, ámbrafa, tömjén és tonkabab akkordjainak társulása alkotja.

- Az illat története: Az Yves Saint Laurent Y illat azt a férfit képviseli, aki már beteljesítette álmait, mégis elébe megy az új holnapnak és a további céloknak. Nem fél az előtte álló kihívásokkal szembenézni, és semmit sem könnyelműsködik el. Soha meg nem áll, és mindig is feszegetni fogja a saját határait.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Giorgio Armani Stronger With You Freeze

Giorgio Armani Stronger With You Freeze 2020 férfi parfüm https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6521 Milyen jó is le...