Dior divatház

2017. május 30., kedd

Paco Rabanne Invictus férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/paco-rabanne-invictus.html

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5029



Dinamizmus, energia, legyőzhetetlenség. Ezek a szavak tökéletesen illenek Paco Rabanne legújabb kreációjára az Invictusra. A meglehetősen sportos alkotás vizes és fűszeres jegyeket egyaránt tartalmaz. A Paco Rabanne Invictus férfi Eau de Toilette egy igazi fiatalság elixír. Illat, mely leginkább a sportosan-aktív egyéniségekhez illik, legyen az akár fizikai, akár szellemi sport.


Kompozíció, melynek az ön hosszan tartó legyőzhetetlenségét, férfias erejét és szexepiljét kell hangsúlyoznia. A Paco Rabanne Invictus 2013-ban neves parfümőrök közreműködésével született meg.


Jázmin, gyümölcsök és tölgymoha illatjegyek érződnek benne. Frissesség, amely az üdeség és a kellemes aromás eszenciák világának kapuit tárja szélesre. Eau de Toilette, mellyel kifogástalan férfinak érzi majd magát.


A Paco Rabanne Invictus Eau de Toilette üvegcséje rendkívül eredeti, és jelzi, hogy miről van szó. Egy kis serleg, mely jellegzetes tengeres aromájú Eau de Toilette-el van megtöltve. Friss tónusokkal teli végtelen öröm, mely minden időjárás mellett hűsít.

Legyen domináns és szélsőséges a Paco Rabanne Invictus egyedülálló illatával! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...