Dior divatház

2017. május 26., péntek

Salvatore Ferragamo Signorina In Fiore női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/salvatore-ferragamo-signorina-in-fiore.html

Signorina In Fiore - Eredeti parfümök féláron- Parfüm Divat (vip-parfumeria.hu)

Szeret, nem szeret ?

Öröm és a romantika üde, friss illata!


Fiatal vidám lányok romantikus parfümje.

Az új illat magában hordozza a tavasz minden fuvallatát, ízét és aromáját: üde, szertelen, bájos és könnyed A Signorina in fiore a vidám és romantikus fiatal lányokat ünnepi.

"Amikor megérkezik a tavasz, minden Signorina örül a virágzásnak, mely felfedi
romantikus énjüket. Mint virágszirmok bomlanak ki az első napsugarak megjelenésekor."

In fiore  virágzás, virágba borulás, milyen bűbájos kis jelző!

És milyen jól jellemzi magát az illatot! Az első kinyíló virágszirmok ihlette Signorina in fiore maga a tavasz! Üde, légies virágos akkordok (cseresznyevirág és jázmin) simogatják a bőrömet, szó szerint rózsaszín illat jelenik meg előttem, melyek végtelenül romantikus hangulatot árasztanak, s ami külön piros pont, hogy mindezt kellő intenzitással.

A cseresznyevirág jegy szinte összefonódik a zamatos, élettel teli körte aromájával, kéz a kézben húzzák maguk után a többi összetevőt is. Jót tesz a gránátalma a virágos, kissé édes akkordnak, frissé, energikussá teszi azt. A jázmin, mint az abszolút nőiesség és érzékiség jelképe a cseresznyevirág finom púderességét erősíti fel, kissé teltebbé teszi azt.

Alapjegyei:
fehér pézsma és krémesen puha szantálfa  diszkrét, finom és elegáns, csodásan ragadja meg a virágos akkordot, kerekíti le a cseresznyevirág túlzott rózsaszínes bűbáját, és teszi azt igazi kis kifinomult hölggyé.

Légies, kellő élettel telt illat, inkább intim és testközeli, mint harsány vagy tolakodó, abszolút a tavasz hírnöke.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...