Dior divatház

2017. május 24., szerda

Trussardi Donna EDT női parfüm - Parfümdivat.hu

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/trussardi-donna-edt-noi-parfum.html

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5976


Donna - a modern, városi hölgy tökéletes párja Trussardi azon kevés márkák egyike, amelyek mesterien kombinálják a dinamizmust, a klasszikus értékeket és a hanyag eleganciaként leírható életstílust.

A márka 100. évfordulóján, 2011-ben vezette be az ikonikus Donna illatot, amelynek most megérkezett a könnyedebb, frissebb EdT kiadása.

Donna Eau de Toilette izgalmasabb, mint valaha, tökéletes kiegészítője a modern, városi Hölgyeknek! Az illat Könnyed, Nőies, Elegáns A Donna EdT illata friss, nyárias jellegét a japán citromnak és a vizes gyümölcsöknek köszönheti, amelyet a tündérrózsa és a jázmintea emel egy páratlanul nőies kombinációvá. A záró akkordok, a cédrus és a vanília az érzékiséget sugározzák.


Trussardi Donna EDT illat mindvégig könnyed, hanyagul elegáns és végtelenül nőies.

Fej jegyek: Japán citrom, Citrom, Vizes gyümölcsök

Szív jegyek: Narancsvirág, Tündérrózsa, Jázmin tea

Alap jegyek: Cédrus, Szantálfa, Fehér Pacsuli, Vanília


Az üveg A Donna EdT, az ikonikus EdP verzióval azonos megjelenésű, ám modernebb színvilágú üvegben érkezik. Az ombré színezésű üveget a matt fényezés és a fehér-ezüst színkombináció teszi elegánssá és modernné.
Emellett a finom, színátmenetes kialakítás az Eau de Parfum és az Eau de Toilette közötti árnyalatnyi illatkülönbséget is szimbolizálja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...