Dior divatház

2017. július 26., szerda

BVLGARI AQVA DIVINA női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/bvlgari-aqva-divina-noi-parfum.html

Bvlgari új ékszere

A Bvlgari bemutatja az AQVA DIVINA-t, új ékszerét, mely a Földközi tenger csodáiból született. A fény és az illatok földje, ahol varázslatos virágoskertek nyúlnak a tenger felé. Egy világ felé, melyet a nőiesség formált istennők ezrei által. Az AQVA DIVINA bölcsőjét egy római ékszerész tervezte, aki a Bvlgari ősi görög és római gyökereiből merítette inspirációját. Az illatot Vénusz inspirálta, aki érzékiségével és szépségével megtestesíti a természet harmóniáját.

VÉNUSZ SZÉPSÉGE: - Az inspiráció forrása Vénusz- a görögöknek Aphrodité - Gaia, a föld és Uránusz az égi isteneinek gyermeke. Eredetileg a termékenység istennőjeként tisztelték, majd a szerelem istennője és Adonisz szeretője lett. 1485-ben Firenzében Sandro Botticelli a műhelyében még nem tudta, hogy épp újraértelmezi a nőiességről alkotott képet. Örök szimbólumot alkotott, melyet az AQVA DIVINA idéz meg. Kagylóhéján állva, magnóliákkal borítva a tökéletes elegancia és harmónia sugárzik belőle. Leomló szőke haja, hajlékony dereka, kerek csípője igazi reneszánsz szépséggé teszik. Vénusz a Bvlgari szemével: A Botticelli által életre keltett szépség ma a Bvlgari számára a nőiesség archetípusát jelenti. Az illat és az üveg is az utolérhetetlen szépséget és ragyogást testesíti meg. Vénusz éppúgy tartozik a vízhez, mint a tengerparthoz, melyet beragyog a fény és a nap: a tenger és a föld szoros kombinációja, a fizikai öröm és az érzékiség forrása.

Karizmatikus és ragyogó:

A 60-as évektől a nőiesség képét a modern Vénuszok testesítik meg, akik a tengerparton jelennek meg a fotósok lencséi előtt. Ez az erőteljes nőiesség inspirálta az AQVA DIVINA-t. Egy mélységesen szabad és ragyogó nő képe, akiben megtalálható a fiatalság ragyogása. Az AQVA DIVINA kampány modellje, Magdalena Frackowiak a habokból feltörő arany istennőt testesíti meg, a csábítás istennőjét, aki a természetes érzékiségével harmóniát teremt. A kampány - melyet Mark Segal fotózott - megidézi az illat fenséges inspirációját, a Bvlgari egész univerzumát és a föld szépségét ünnepli.

AZ ILLAT MEGALKOTÁSA:

A luxus folyamatos kutatásaként a Bvlgari a világ legismertebb parfümőreivel dolgozik együtt, akik fáradhatatlanul keresik a természet legértékesebb elemeit, hogy a legújabb technológiával illatkreációik részévé tegyék őket. Alberto Morillas, világhírű orr alkotta meg ezt az Eau de Toilette-et gyermekkori tengerparti élményei alapján. Sós, nap csókolta illatot képzelt el, ami a bőrrel érintkezve egyből a tengert, a napsütést és a nyarat juttatja az eszünkbe.

FEJ JEGYEK

Sós bergamot - Rózsaszín gyömbér A frissesség ragyogó hullámaként ragadnak magukkal a bergamot tengeri jegyei. A rózsaszín gyömbér úgy reflektálja az illatot, mintha a nap csillanna meg a víz felszínén. Ragyogó és fűszeres energiája magával ragadja az érzékeinket.

SZÍV JEGYEK

Magnólia - Napsütötte birsalma A magnólia bája betölti a szívünket. A napsütötte szirmok nőiességet és eleganciát sugallnak. Ragyogó auráját a birsalma gyümölcsös és luxus tónusossága adja meg.

ALAP JEGYEK

Ámbra - Méhviasz Az ámbra fenséges balzsamként vonja be a bőrt. A tiszta érzékiség elixírje szirupos, fás jegyekkel. A méhviasz fenséges textúrája tovább növeli a luxus érzését.

Egy üveg, mely egyben ékszer is: Az AQVA DIVINA ékszerre emlékeztető üvegét Botticelli Vénuszának időtálló szépsége inspirálta. Érzéki formája és ragyogó fényei a kagylóhéjat idézik, melyből kiemelkedik. Ezt a kifejező metaforát használja a Bvlgari, hogy költőivé tegye az AQVA DIVINA ikonikus üvegét.

Az ékszerek metamorfózisa: Az AQVA DIVINA üvegének ragyogása a Sassi ékszerkészítési módszerre emlékeztet, melyet római ékszerészek előszeretettel használnak a legfinomabb ékszerek megalkotásakor. Egyedülálló módja a szabálytalan és csiszolt kövek szépségének kiemelésére, melyek olyanná teszik a köveket, mintha az óceán mosta volna őket tökéletesre. Az AQVA DIVINA vízi univerzuma a fenséges tengeri mozaikokat idézi meg, melyeket a Bvlgari a Musa kollekciójához alkotott. Ennek része a ragyogó Serpenti nyaklánc is, mely érzéki csillogást kölcsönöz viselőjének.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Burberry Hero Extrait de Parfum férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7147 Egy illat, amely megtestesíti a modern férfi esszenciáját Minden férfi szívé...