Dior divatház

2017. július 25., kedd

Paco Rabanne Black XS Los Angeles női parfüm


Los Angeles színe, illata és stílusa rendkívül egyedi Az ellentétek varázslatos vonzása, a szerelem és rock egymásra találása határozza meg karakterét. Black XS L.A. története: Lépj Los Angeles izzó aszfaltjára, érezd a közeli sivatag talpad alól áradó forróságát. Nézz fel, pihentesd tekinteted a pálmafákon, ahogyan élénkzöld koronáit lengeti a lágy szellő.
Merülj el a határtalan égbolt kékségében. Lassan megszűnik körülötted a világ, és átadod magad a végtelenség érzésének. Los Angeles színe, illata és stílusa rendkívül egyedi. Színpalettája vibráló és dinamikus: az óceán csillámló kéksége, az utak fakó koptatott szürkéje, a nap, amely reggel halovány sárga, délben a perzselő tűz színét idézi, naplementekor pedig narancs színben pompázik.

Az illat: Az új limitált kiadásban kapható illat rendkívül biztos és érzéki alapokkal bír: ínyenc vanília, varázslatos ámbra, földes-fás jegyek. A Black XS L.A. szívjegyei a híres nagyböjti rózsa (hunyor) és az orchidea gyengédséget sugallnak, majd egyfajta kontrasztként megjelenik a rum, mint alapjegy egzotikus és mámorító illatával. 

A fejjegy meghatározói a finom kókuszvíz, az élénk vörös áfonya és a keserű narancs, melynek vastag kérge éppen ellenpólusa a tamarindusznak puha levelének.  Az ellentétek varázslatos vonzása, a szerelem és rock egymásra találása határozza meg karakterét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...