Dior divatház

2017. július 25., kedd

Dolce & Gabbana Light Blue EDT női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=308


Sziporkázó parfüm, amelyet Itália szinte legvakmerőbb tervezői alkottak. A meglepően színes illat életörömöt sugároz. Engedje, hogy elárasszák a testét és a gondolatait a melengető napsugarak. A Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette illatával már az első megszagolás után hirtelen a friss szellővel és forró homokkal teli szicíliai tengerparton találja magát. Összetéveszthetetlenül felismeri benne a sziporkázó nyári éjszakák ígéretét is. A kihívásoktól nem félő, kötetlen nőknek elsősorban meleg nyári napokra való 

Az illat összetétele: Az Eau de Toilette egyik fő összetevője a szicíliai cédrus, melynek aromája a teljes illatkompozíciót áthatja. Ezt a fejillatban az alma sziporkázó jegyei és a finom gyöngyvirág kísérik. Szívillatában dekadens jázminból és finom fehér rózsából kötött virágcsokor rejtőzik, melyet a bambusz üdesége élénkít. Végül az alapban a citromfa aromás jegyeit állati eredetű pézsma és érzéki ámbrás akkordok járják át. 

Az illat története: A Dolce & Gabbana Light Blue energiájával és érzékiségével magával ragadja önt. Ebben az élettel teli, kellemesen üde és nem tolakodó illatban szó szerint a Földközi-tenger napfényes nyári napjainak az esszenciája bújik meg. Még a szárazföldön is mindig úgy fog kinézni, mintha a dél-olaszországi tengerpart sétányán sétálna. Ez a sziporkázó Eau de Toilette a férfi párjával együtt a férfi és a nő történetét meséli el. A Dolce & Gabbana Light Blue Eau de Toilette egy sor díj büszke tulajdonosa.


New Yorkban a Metropolitan Művészeti Múzeumban tartott bemutatón még az évszázad egyik leginkább áttörő titulusát is kiérdemelte. Leírás: Virágos-gyümölcsös illatcsalád alma, jázmin, rózsa és bambusz illatjegyekkel, fiatalos, dinamikus, könnyed és exkluzív hölgyeknek. A gyümölcsös-virágos Light Blue friss és étvágygerjesztő Granny Smith alma, szicíliai cédrus és harangvirág keverékével indít. A rendkívül nőies szívjegy jázmin, fehér rózsa, bambusz elegye, amelyet cédrusfából, ámbrából és pézsmából álló fás-édes alapjegy követ.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...