Dior divatház

2018. október 14., vasárnap

Boucheron Quatre női parfüm


A francia Boucheron Quatre nevű ékszer kollekciója még 2004-ben jelent meg, és 2015-ben parfüm kollekcióval bővűlt és megjelenése óta töretlen sikernek örvend a magas luxust keresők körében. A most megjelent Quatre parfüm emeli a gyűrű ikonikus fényét. Az emblematikus ékszer és parfüm egyértelműen a márka 120 éves jelenlétét hivatott hirdetni a Palce Vendôme 26 szám alatt. 
A Frédéric Boucheron által 1858-ban alapított márka volt az első amely a híres párizsi címre költözött be 1893-ban. A cég ékszerek és órák gyártására specializálódott. A márka egy teljes dinasztiára épül fel, mely hosszú évtizedek kemény és professzionális munkája nyomán, már a kezdetektől a fényűzés letéteményese, a luxus legfelső szegmensében foglalt helyet. 

III. Sándor cár, indiai maharadzsák, Erzsébet királynő és más uralkodók is viselték és, viselik valamint használják napjainkban is eme dicső ékszereket és parfüm alkotásokat. A márkát 2000-ben vásárolta fel a Gucci Group, amit pedig a PPR (azóta Kering) vásárolt meg. A cégcsoport több híres luxusmárka tulajdonosa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...