Dior divatház

2018. október 29., hétfő

Givenchy Pi férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/Givenchy-Pi.html


Givenchy Pi egy friss férfi illat, amely 1998 óta kapható. Merítsen erőt a természetből! Legyen merész és modern férfi, aki méltó környezete csodálatára! Lépjen be a nemes fák és egzotikus virágok mámorító illatának világába!

Lépjen a Givenchy Pi Eau de Toilette frissességének zuhataga alá! A gyógynövények és a mandula férfias eszenciái, valamint az édes és frissítő mandarin kombinációja minden férfinak megadja a saját célt követő erő és elszántság érzését.
A kifejező fás jegyek, melyek az illat alapjában bontakoznak ki, hosszú időn át felvidítják érzékeit. Szabaduljon meg gátlásaitól, és szeresse meg a férfiasság illatát! A francia Givenchy márka parfümjei, melyek luxus design üvegcséikkel és szokatlan, rendkívül jellegzetes illataikkal örvendeztetik meg, a múltszázad derekán váltak világhírűvé.

Váljon igazi férfivá az intenzív és elképesztő Givenchy Pí illattal! Összetétel: - Alapjegye: benzoin, cédrus, mandula, tonkabab, vanília - Fejjegye: bazsalikom, mandarin, rozmaring, tárkony - Szívjegye: ánizs, gyöngyvirág, keserűnarancs

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...