Dior divatház

2018. október 31., szerda

Givenchy Eau Torride női parfüm




EAU TORRIDE teljesen új értelmezést ad a könnyű parfümöknek, mindezt Givenchy stílusban, az egyszerűséggel ötvözve.
Az új parfümben érezhető a jeges könnyedség és az érzéki láng merész kombinációja, mely tökéletes egyensúlyt teremt a szenvedélyes, és a könnyű illat között.
Merész és elegáns egyedi illat, amely nem túl feltűnő és nem is unalmas, ezért nappalra és nyárra ajánlott. 

Leírás: Az EAU TORRIDE olyan spontán és örömteli, hogy leginkább egy jeges citruskoktélhoz hasonlít: Frissességét az illat csúcsát alkotó, már jól ismert mandarinnak, bergamotnak és bambusznak köszönheti.
Az illat szívét az újdonságként ható jázmin alkotja, mely érzéki jegyével biztosítja az illat kifinomultságát. A bázist alkotó szantálfa olyan puha, mint egy simogatás, fokozatosan, finoman teljesedik ki az illatban.

Üveg: A Givenchy cég tervezője, Pablo Reinoso által megálmodott üveg átlátszó, elegáns, kifinomult és modern is egyben. A külső megjelenés elárulja az illatban rejlő kontrasztot, amely olyan, mint a tűz és a jég párosa. Az illatban rejlő érzékiséget az üveg narancsos-lilás árnyalatú kupakja szimbolizálja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...