Dior divatház

2020. augusztus 29., szombat

Chanel Chance Eau Fraiche EDT és EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2614



Chanel Chance Eau Fraîche parfüm egy üde, csodálatos frissességet árasztó zuhatag, mely Önt energiájával hosszú órákra tölti fel. virágos illat optimista nőknek nappali viseletre, főleg meleg időjáráshoz.

A CHANCE EAU FRAICHE örömteli, élénk és szikrázó illatával elbűvölte a világot. A CHANEL most ennek új, káprázatos és elegáns interpretációját mutatja be. Egy új lehetőség elérhető közelségben. 2002: A CHANEL bemutatja a CHANCE-t, egy vidám és optimista virágos illatalkotást. A név a sikerről és az eredményekről szól. "A véletlen a létezés egyik módja" – mondta Gabrielle Chanel. Nem véletlen; meg kell teremteni, őszinte, keresett. Ez az erőfeszítés és a szenvedély terméke. Ennek az immár ikonikussá váló illatnak négy értelmezése jelent meg, köztük a CHANCE EAU FRAICHE Eau de Toilette, egy virágosan csillogó illat modern, kifinomult és határozottan könnyed illattal, melyben a jázmin és a citrom illatjegyei tíkfa akkorddal párosulnak. Élénkítő kompozíció elbűvölő optimizmussal. 

2023: A CHANEL újraértelmezi a CHANCE EAU FRAÎCHE Eau de Toilette-t, létrehozva egy olyan változatot, amely egyesíti az Eau de Parfum sűrűségét az Eau de Toilette fényességével. Ennél az egyedülálló kompozíciónál a CHANEL parfümőr-alkotója, Olivier Polge felerősítette az intenzitást anélkül, hogy felülmúlta volna annak frissességét  ez a kihívás, amelyet nagy sikerrel teljesített. CHANCE EAU FRAÎCHE Az Eau de Parfum ugyanolyan spontán, élénk természetű, mint az Eau de Toilette, de intenzívebb nyomot hagy maga után. Ahelyett, hogy pusztán beállította volna a koncentrációt, a parfümész valami teljesen újat alkotott, egy önmagában álló illatot. A citrom akkord izgató lett anélkül, hogy elveszítette eredeti lédússágát; a jázmin gazdagabb és intenzívebb; a teak fa akkord pedig borostyánosabb árnyalatot kölcsönöz, ami bizonyos eleganciát ad. Mi volt a kreatív folyamat a CHANCE EAU FRAÎCHE Eau de Parfum mögött? Az Eau de Toilette által nyújtott érzetek felerősítése érdekében finom változtatásokat kellett végrehajtani. Az ötlet az volt, hogy a szélsőségekig menjünk el, a friss illatokat még tovább toljuk a citruson keresztül, és az alapjegyekkel, borostyánsárgákkal élénkítjük a vibrációt. 

A kihívás ezzel az volt, hogy növelje az intenzitását, kiemelje az alapjegyeket, és mélységet adjon, miközben megőrzi friss minőségét. Ez az Eau de Parfum radikális eltérést mutat az Eau de Toilette szellemétől. Ugyanaz a friss, színes illatprofil, a jázmin a közös szál, ami összeköti őket. Ez az új verzió texturáltabb és borostyánosabb, mint az Eau de Toilette. Ennek érdekében a kompozíció minden rétegébe intenzitást vittek (felső, szív, alap). Hogyan írná le a különbséget a CHANCE EAU FRAÎCHE Eau de Toilette és az Eau de Parfum között? Az Eau de Parfum egy friss, fás illat, amely a korábbinál is élénkítőbb és felpezsdítőbb illattal nyílik meg, egy csipetnyi aldehiddel kihangsúlyozva. Ebben a változatban a jázmin virágos szíve gazdagabb, és ragyogó, testes minőséget ad. A tíkfa harmónia és az intenzívebb borostyán jegyek gazdagságot és mélységet adnak a látványosabb nyomvonalhoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Puma Aqua Man férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2840 Maradjon lendületben a nap végén is a Puma Aqua Man segítségével!  A férfi A...