Dior divatház

2020. augusztus 19., szerda

Yves Saint Laurent Baby Doll női parfüm Rendkívüli ritkaság Akcióban!

Yves Saint Laurent Baby Doll női parfüm Rendkívüli ritkaság Akcióban!



Az Yves Saint Laurent Baby Doll egy édes, szikrázóan friss illat, melyben virágos és gyümölcsös tónusok keverednek. Egy fiatalos parfüm, melyet áthat a grapefruit, a fekete ribizli és a rebarbara frissítő aromája, ezt a szikrázó illatot kardamom, vadrózsa, frézia és gyömbér tónusai váltják fel, melyek egy érzéki, fás illatok alkotta alapon nyugszanak.


Az Yves Saint Laurent Baby Doll illata elsősorban napközben érvényesül. Kitűnően tükrözi a tavasz friss, fiatalos hangulatát. Kellemes és szolid, így soha nem okoz csalódást, s nem lehet megunni sem. Ajánljuk minden hölgynek, aki szereti kimutatni optimizmusát és az élethez való fiatalos hozzáállását. Vállalja bátran életerejét és jókedvét!

Az Yves Saint Laurent Baby Doll illata egy napsütésben fürdő, nyíló virágokkal teli rétre repíti, így varázsolja mindennapjait vidámmá. Az Yves Saint Laurent Baby Doll egy energiával teli illat, mely mindig garantálja a kellemes légkört.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...