Dior divatház

2020. augusztus 11., kedd

Yves Saint Laurent Yvresse Légére női parfüm


Yvresse Légére könnyedebb kiadása az Yvresse -nek vagy más néven Champagne -nak.
- Fejjegyek: nektarin, cassis
- Szívjegyek: mimóza, orgona, rózsa
- Alapjegyek: vetiver, pacsuli, tölgymoha

Az Yves Saint Laurent Yvresse Légére parfüm is egy szikrázó és szédítő női illat, akárcsak az Yvresse. Az Yvresse Légére parfüm kiválóan illik bármely alkalomhoz és hangulathoz. A frissítő ciprusok és virágok árnyalata elnyeli Önt és hirtelen úgy érzi majd, mintha egy virágzó tavaszi réten találná magát.

Az Yvresse Légére nem egy tipikus illat, amelynek hosszú idő kell, hogy szétáradjon. Az Yves Saint Laurent Yvresse Légére parfüm összetétele rövid idő alatt kibontakozik és amint a briliáns felső hangok is elcsitulnak, az illat körülöleli Önt kellemes melegségével. Egy egyedi ciprusos virágos parfümről van szó, amely olyan nőknek ajánlott, akik a hétköznapjaikat egyedivé szeretnék változtatni.
Az Yvresse Légére nem egy tipikus illat, amelynek hosszú idő kell, hogy szétáradjon. Az Yves Saint Laurent Yvresse Légére parfüm összetétele rövid idő alatt kibontakozik és amint a briliáns felső hangok is elcsitulnak, az illat körülölel Önt kellemes melegségével. Egy egyedi ciprusos virágos parfümről van szó, amely olyan nőknek ajánlott, akik a hétköznapjaikat egyedivé szeretnék változtatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...