Dior divatház

2022. április 29., péntek

Azzaro Pink Tonik női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2441

Egy pezsgő és ínycsiklandó gyümölcskoktél? Történet: Friss, gyümölcsös és energetizáló illat, csinos rózsaszín-sherbet árnyalatban... A Pink Tonic az "elengedhetetlen lányos-kiegészítő", mellyel megajándékozhatod magad és színt vihetsz az életedbe. Az elbűvölő, gondtalan és optimizmustól sugárzó parfüm az Azzaro fiatalság és női szépség előtt tiszteleg. 

Parfüm leírása: A Pink Tonic egy gyümölcsös koktél, melynek nyitása olyan frissítő, mint egy fagyos gyümölcsszorbet. A rózsaszín grapefruit találkozik a ribizlivel és a yuzuval. A szívében a málnalevéllel színezett csillogó virágok szövetsége tárul elénk, majd az illat finoman ínycsiklandó nyomvonal felé fejlődik. Parfümtervező: Ursula Wandel. Az üveg az Eau Belle és az Orange Tonic üvegek finom íveit visszhangozza. De a lé, akárcsak a doboz, új árnyalatban pompázik, olyan rózsaszínben, mint a málnazserbett. A dobozt stilizált ezüst virág díszíti. Tervező: Federico Restrepo.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Puma Aqua Man férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2840 Maradjon lendületben a nap végén is a Puma Aqua Man segítségével!  A férfi A...