Dior divatház

2022. április 25., hétfő

Bvlgari Omnia női parfüm EDP

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2142

Bulgari parfüm tökéletesen szimbolizálja a különböző helyek kapcsolódását, a korokat és a kultúrákat, egy meglepő keveréke a nemvárt aromáknak, mely jellemzi az abszolút nőiességet. Értékes orientális fűszerek - sáfrány, gyömbér, kardamom és feketebors megtölti az OMNIÁT varázslattal és titokzatossággal, míg a mandarin hozzáadja a napsugár frissességét. 

A szívben a különleges Masala tea pecsételi meg az illat orientális mivoltát. A fehér csokoládé és az indiai fa örömöt csal az illatba. Az Omnia üvege a modern design mintája, mely a Bvlgari márkát szimbolizálja. A két egymásba fonódó kör a végtelenséget fejezik ki, mely szimbolizálja a végtelen utakat a föld és a lélek között, melyek fáradhatatlanul kereszteződnek különböző röppályákkal, míg a végén nem találkoznak egy tökéletes pontban: a világ epicentrumában - ahol egyesül a múlt, jelen és jövő, szimbolizálva a különböző kultúrákat, nyelveket, ízeket és illatokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...