Dior divatház

2022. április 13., szerda

Thierry Mugler Alien Goddess EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6730

Az isteni virágos orientális fás parfüm, az Alien Goddess, a MUGLER új női illata a nőiesség és a remény szent ígérete. Abban az időben, amikor az emberek fényt keresnek a sötétségben, egy napistennő előkészíti az utat egy csodás, de igaz sors felé. Az a nő, aki az Alien Goddess Eau de Parfum-öt viseli, tökéletes összhangban van testével és lelkével. Misztikus és izzó napsugárzás veszi körül, amelyet Bergamott, indiai Spanyol Jázmin és Bourbon Vanília csillogó jegyei fokoznak, készen áll arra, hogy dicsőséggel, nagylelkűséggel és jóindulattal felnagyítsa a körülötte lévő világot. 

Az illat összetétele: A virágos-orientális-fás alkotás, az Alien Goddess a MUGLER-től nyomot hagy maga után egy parfümőr palettájának legdicsőbb összetevőivel, amely elbűvöli érzékeidet. Ez az új női ALIEN parfüm egy napfényes virágcsokor, amely 3 kinyilatkoztatás körüli fényességgel szikrázik. Ragyogó kinyilatkoztatás: Az illat egy olasz Bergamott-esszencia ragyogó kinyilatkoztatásával nyit, felidézve az első napsugarakat. Intenzív fénykitörés, amely áthalad az illaton, hasonlóan a napistennő pozitív energiájához. Csodálatos kinyilatkoztatás: Az intenzív napvirág az Alien Goddess Eau de Parfum-öt egyenesen a magasba tereli, minden erejét átadva jóindulatú üzenetének. Káprázatos virágprizmájaként büszkélkedhet a legfelsőbb virággal: Spanyol Jázmin, egy igazi aranyvirág, a nőiség és az érzékiség szimbóluma. Tudatos kinyilatkoztatás: Az Alien Goddess béke és remény üzenetének lezárása, a Tudatos kinyilatkoztatás a Bourbon Vanília addiktív teljességét tárja fel. A MUGLER számára készült Prémium Kreáció sima és körülölelő, mint a megnyugtató selyem fátyla. Finom, vaníliás jegy, balzsamos tónusokkal, mély, titokzatos meleg rezgésekkel örvendezteti érzékeidet. 

Az üveg: Csábító és titokzatos Eau de Parfum egy új, lenyűgöző talizmán üvegben. Alien Goddess 90ml, a fürdőszoba polcához. Alien Goddess 60ml, éjjeliszekrényedhez. Alien Goddess 30ml, a táskádhoz. Ez a magával ragadó, organikus és álomszerű üveg, lenyűgöző árnyékolású fémes lakkal - a napkeltét idézve - maradandó benyomást hagy maga után. 100 ml-es újratölthető palackban is kapható, így kedvenc illatélményed mindig egy karnyújtásnyira van tőled. - Termékelőnyök: Az új Alien Goddess Eau de Parfum illat feltárja minden nő belső fényét és életerejét. Meleg, ragyogó jegyekkel, amelyek a virágillatok lágy, sziporkázó árnyalataival ötvöződnek, ez a női illat csodálatra késztet. Az Alien Goddess Eau de Parfum egy isteni napvirágcsokor, az optimizmus igazi megnyilvánulása, amelyet a napistennő minden nővel megoszt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hugo Boss Boss Bottled Elixir Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7293 Az illat, mint a modern férfiasság kifejeződése Hagyja, hogy felragyogjon sa...