Dior divatház

2022. szeptember 2., péntek

Azzaro Chrome Sport férfi parfüm



AZZARO Chrome Sport - Az Azzaro Chrome és a Chrome Legend után az Azzaro Parfumes a sportos illatok felé fordult és elkészítette az Azzaro Chrome Sport illatot, amely 2010 februárjában került a parfümériák polcaira. Ez a friss, akvatikus-fás harmóniákat felvonultató illat a jégkék parfümös üvegben elsősorban a fiatalabb generáció ízlésvilágának kíván megfelelni. 

A Chrome Sport az energia és a cselekvés illata. A parfüm tervezője Michel Almairac, aki a szikrázóan energikus fej jegyet citrommal, bergamottal, grapefruittal és keserű naranccsal dúsította. A szívillatot a rendkívüli tisztaságot árasztó, frissen vágott fű zöld illata uralja, az óceán kalandokat hordozó, vizes harmóniáival, gyömbérrel és tiszta oxigénnel gazdagítva, míg az illat alapja a cédrus, borostyán és fehér pézsma egységes kompozíciója, ami csodásan egészíti ki és zárja le az előző akkordokat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Hugo Boss Boss Bottled Elixir Intense férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7293 Az illat, mint a modern férfiasság kifejeződése Hagyja, hogy felragyogjon sa...