Dior divatház

2022. szeptember 9., péntek

Carolina Herrera CH Men Prive férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5739

Az igazság az, hogy Justice Joslin nem tűnik rossz választásnak, hisz ő az a modell, aki az új Carolina Herrera Ch Men Privé arca lett. Izgalmas férfi ember, de azért némileg hűvös is, látszik rajta, hogy meg sem kottyan neki, ha egy előkelő party reggel 6-kor ér véget egy utolsó kilépővel. A kilépő pedig mi más is lehetne, mint a whiskey, hisz ez az újra gondolt Herrera férfi illat egyik alapja. 

Fás-orientális illatcsaládba tartozik, grapefruittal, pomelóval és jóféle whiskey itallal indít, majd jön a levendula, a zsálya, a kakukkfű, a kardamon és nagy kedvencünk: a bőr. Zárásként pedig tonkabab, benzoin, számos fás jegy és még egy kis bőr illatát érezzük a feltett Men Privé illatából. A parfüm megjelenése elég tetszetős lett, a vörös és fekete harmonikus ellentétjére épül, Mario Testino fotózta. Nekünk ez az ősz egyik kedvelt újdonsága lett, karakteres illat, nem az a szokásos tengeres-sós semmiség, amit sok pasi locsol magára. Csak és kizárólag férfiaknak tudjuk ajánlani, azoknak, akik megfelelő intelligenciával élvezik az életüket és hordoznak bennünket a tenyerükön... igény esetén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Azzaro Chrome Pure férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7113 A tiszta, őszinte örömet ünnepli az Azzaro Chrome Pure. Azokat az időtlen pi...