Dior divatház

2022. szeptember 15., csütörtök

Kenzo Jungle Zebra férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=423 

A szabadság, a tér és az erős érzelmek iránti vágy emelkedik ki ebből a citrusos-fás illatból. A férfi Kenzo Jungle Homme Eau de Toilette az egész világ esszenciáit elegyíti, hogy összetéveszthetetlen illatot alkosson belőlük. Citrusos, fás illat merész férfiaknak. Hétköznapi viseletre és különleges alkalmakra is kiváló. 

Az illat összetétele: Az illat a citrusos jegyek - lime, citrom és bergamott - lenyűgöző összjátékával nyit, amit tökéletesen egészít ki a csábító fahéj. A szívillatban mesterien kapcsolódnak egymáshoz a szerecsendió, az érzéki kardamom, a pikáns bors és az ámbra akkordjai. 

Maga az alapillat is örömet fog Önnek szerezni, hiszen fás jegyeket, benzoeviaszt, melengető cédrust, szantálfát és vetivert érezhet benne - azaz magát a dzsungelt! Az illat története: A Kenzo márka a Tiger és az Elephant női parfümök bemutatása után dobta piacra a Jungle Homme férfiillatot. Az illatkompozíciót Olivier Cresp parfümőr neve fémjelzi. Az illat 1998-ban került kereskedelmi forgalomba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Lancome La Nuit Trésor á La Folie női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6245 Lancome La Nuit Trésor Á La Folie Eau de Parfum a mindent elsöprő szerelem i...