Dior divatház

2022. december 5., hétfő

Bvlgari BLV Pour Homme férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2145

Blv pour Homme illatot az ellentétek finom összhangja jellemzi. Egyszerre erős és gyengéd, csakúgy mint a férfi, aki viseli. Önbizalomtól duzzad, mint a Blv-t viselő férfi, aki mindig ura a helyzetnek. Uralja magát, kiszámítja mozdulatait. Mindez kitörni készülő szenvedélyt és váratlan érzékiséget takar. Az ellentét vitathatatlanul vonzóvá és ellenállhatatlanná teszi a férfit. A Blv férfi modern, felszabadult Odüsszeusz, szenvedélyesen összhangba igyekszik kerülni ösztöneivel és hatalmas erejével. 

Leírás: A Blv illat fűszeres harmóniákra alapul, egyesíti a frissességet és érzékiséget, amely az ellentétek szaglószervi négyszöget hozza létre. A Blv a gyömbér, galanga és kardamom fűszeres tónusával nyit, amely elvegyül a dohányvirág, borókabogyó és páfrányfenyo selymesebb jegyeivel. Ez a friss harmónia fokozatosan vegyül el a szürke tik, szantálfa, cédrus és pézsma melegebb jegyeivel. 

- Fejillat : Fahéj levelek (Cinnamomum zeylonicum) , Kardamom (Elletaria cardamomum) - Szívillat : Árnika (Arnica montana) , Gyömbér (Zingiber oficinale) - Alapillat : Dohány (Nicotiana tabacum) , Szantálfa (Santalum album) , Cédrus (Juniperus virginiana) 

Üveg: A Blv pour Homme üvege egy nagy illat személyiségének kifejezése, játék az ellentétekkel: átlátszó üveg, középen kék négyszöggel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...