Dior divatház

2023. február 16., csütörtök

Nina Ricci Nina Fleur női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6876

Az öröm és a sugárzó nőiesség illata. Pozitivitással teli, a merész és vidám Nina Ricci divat ihlette. Így mutatkozik be a hölgyek számára készült Nina Ricci Nina Fleur Eau de Toilette. Zamatos, örömteli illatkompozíciója a virágok és gyümölcsök illatát hordozza magában. Összetevőit a környezet iránti felelősség szem előtt tartásával nyerték ki. Olivier Cresp alkotta illat vegán, az összetevők 92%-a természetes eredetű. - Az illat összetétele: Elsőként a teljes kompozíció ragyogását adó, üde citrommal aláfestett, zamatos Granny Smith alma illata bontakozik ki. Pár pillanattal később megjelenik a narancsvirág és a neroli. Utolsóként pedig a pézsma és a cédrusfa megnyugtató kicsengéssel lép a színre. 

Az illat története: A hölgyek számára készült Nina Ricci Fleur parfüm ikonikus üvegcséjének megjelenése virágmintájának köszönhetően szó szerint divatkiegészítőnek tekinthető. Az üvegcsét, és annak tartalmát is a Nina Ricci divatkollekció ihlette. Ez az illat ugyanolyan örömteli és merész, mint a márka ruhái. A Nina Fleur Eau de Toilette narancsvirága fenntartható forrásból származik. Az illatkompozíciót pedig olyan olasz citrom emeli tökélyre, amelyet formája vagy megjelenése miatt az élelmiszeripar nem tud felhasználni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...