Dior divatház

2023. február 24., péntek

Yves Saint Laurent Libre Le Parfum női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6861

Tüzesen parázsló női parfüm fényűző üvegcsében Olyan szexi és merész, mint még soha. A szabadság. A hölgyek számára készült Yves Saint Laurent Libre Le Parfum már az első pillanatban meggyőzi erről. Ráadásul mindig eszébe juttatja, hogy a szabadság nem vár, így Ön se várjon semmire tovább. Melengető karakterű, intenzíven fűszeres illat. Anne Flipo és Carlos Benaďm alkotása. 

Az illat összetétele: Fejillatát a gourmand kicsengésű sáfrány akkordjával társuló gyömbér, valamint citrusos jegyek uralják. Ezt a sáfrányt kifejezetten az YSL számára termesztik Ourika marokkói közösségi kertjében. Az illatkompozíció kibontakozása ezután a narancsvirág és az enyhén férfias feszültséget biztosító aromás levendula jegyekkel folytatódik. Alapillata a melengető vanílián, mézen és vetiveren nyugszik. 

Az illat története: A Libre franciául szabadságot jelent. Mivel a szabadság az Yves Saint Laurent márka egyik legfontosabb értéke, megalkotta az Yves Saint Laurent Libre Le Parfum illatot, amely a Libre illatkollekció legintenzívebb és legpikánsabb illata lett. Az illat erőteljes karakterét kiemelő üvegcséjét az éles, egyenes vonalak, az aszimmetrikus kupak alatti arany nyakpánt, valamint az üvegre tekeredő aranyszínű logó határozza meg. Tartalma ezúttal az elődjétől jelentősen sötétebb. Vörös, egyenesen tüzes árnyalatú.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...