Dior divatház

2024. október 9., szerda

Jean Paul Gaultier Divine Le Parfum női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7388

Egy ragyogó illat minden istennő számára Ünnepelje a szépséget annak minden formájában. A Jean Paul Gaultier Gaultier Divine Le Parfum Eau de Parfum feltárja minden nő isteni és érzéki oldalát, felszabadítja és megmutatja a belső szépségét. Ennek a virágos illatnak minden egyes szippantásával erősebbnek fogja érezni magát, mint valaha. És mi lehet jobb annál, ha önmaga lehet? Mi lehet istenibb, mint nőnek lenni Jean Paul Gaultier-vel? 

A tervező egyik fűzőtől a másikig örömmel ünnepli a nőket minden formában és formában, hirdetve irántuk való halhatatlan szerelmét. Új múzsája egy királynő. Intenzív, inspiráló és naposabb, mint valaha. Igen! A Gaultier Divine Le Parfum több, mint egy parfüm, ez a szeretet nyilatkozata. 

Az illat összetétele: Az illat egy csábító sós csókkal nyit. Ezután a liliom csodálatos illata és a fényes frangipani virágok gyengéd érintése bontakozik ki, káprázatos napenergiát adva a kompozíciónak. Mindent a pazar benzoe viasz meleg érintése és az édes, légies habcsók ínyenc jegyei zárnak le. 

Az illat története: A Gaultier Divine Le Parfum illat elefántcsont csomagolásán tüzes, aranyszínű nap ragyog. Az ikonikus fűzős flakon ugyanezzel az izzó színnel büszkélkedhet, markáns íveivel és kúpos mellrészével. Most azonban még jobb - a környezetbarát, csavaros töltőrendszernek köszönhetően akár 52% üveg- és 66% fémmegtakarítás érhető el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Zadig & Voltaire This is Him! Undressed férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7394 Uraim, próbálják ki ezt az érzéki illatot, amely fás-fűszeres jegyeivel és &...