Dior divatház

2024. október 13., vasárnap

Jean Paul Gaultier Scandal Absolu Concentre női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7391

A dekadencia ellenállhatatlan illata Mennyire botrányos! A Jean Paul Gaultier Scandal Eau de Parfum illatát úgy alkották meg, hogy vonzza a tekinteteket és az érintéseket egyaránt. Az intenzív borostyános aromája izgatja az érzékeket, és féktelen izgalmat ébreszt mindenkiben, aki belép pajkos aurájába. 

Ezzel a merész, pazar illattal kitűnhet a táncparketten vagy bárhol máshol. Érzéki és excentrikus illatkompozíció Daphné Bugey, Fabrice Pellegrino és Ane Ayo parfümkészítőktől. 

Az illat összetétele: Elsőként a fekete füge lédús, ellenállhatatlanul édes aromája veszi át a szót. Ez később fokozatosan átmegy egy fás szívjegybe, amelyet a szantálfa keleti aromája határoz meg. Az alapjegye az érzéki tubarózsa, amelynek édes jegyei megénekeltetik a szívet. 

Az illat története: A Jean Paul Gaultier Scandal női Eau de Parfum impozáns tégelyét uraló, fedetlenül hagyott, kecses lábak tökéletesen megragadják ennek az ízletesen dekadens illatnak a lényegét. Éppolyan izgalmas, excentrikus és szégyentelen, de mindenekelőtt mágnesként vonzó. Ennek a botránynak minden cseppjét ki fogja élvezni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Zadig & Voltaire This is Him! Undressed férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7394 Uraim, próbálják ki ezt az érzéki illatot, amely fás-fűszeres jegyeivel és &...