Dior divatház

2017. január 21., szombat

Donna Karan Be Delicious Be Tempted női parfüm




Be Tempted - Az ellenállás hiábavaló A DKNY bemutatja új, őszi illatát: Be Tempted - Az ellenállás hiábavaló.

Engedjen a csábításnak, melyet a sötétben belülről izzó város, az éjszakai fényben pompázó New York látványa jelent! A bűnbe esés történetét egy új és minden eddiginél szexibb, fényesebb, és élénkebb vörös színű alma testesíti meg. A DKNY Be Tempted egy orientális gurmand illat, mely zamatos gyümölcsök függőséget okozó illatával ejti rabul az érzékeket.

Csábító fejjegyében a fekete ribizli bokor bimbójának izgalmas illata találkozik az ördögi édesgyökér akkord és a lédús vörös gyümölcs akkord illatával. A találkozást a citrom és az almabor akkord illata teszi pezsgővé.

Szenvedéllyel örvénylő, nőies szívének középpontjában a fényűző esszenciális rózsaolaj, a Rose Oil Essential áll, melyet az ibolya és a narancsvirág csábító, érzéki illata jár át. Bázisjegyében az egzotikus, indonéz pacsuli olaj illata dominál, melynek különlegességét a krémes vanília és a csábító mirha titokzatossága emeli ki. Engedjen a csábításnak!

- Fejjegy: fekete ribizli bimbó, ördögi édesgyökér akkord (Devil Liquorice Accord), vörös gyümölcs akkord, citrom

- Szívjegy: esszenciális rózsaolaj (Rose Oil Essential), ibolya, narancsvirág

- Bázisjegy: indonéz pacsuli olaj, vanília, mirha

Csomagolása: fényűző, vörös üvegét az illat érzéki energiáját megtestesítő kígyó motívummal díszített, ezüstmetál szórófej díszíti.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...