Dior divatház

2017. június 13., kedd

Dolce Gabbana Pour Femme EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/dolce-gabban-pour-femme.html

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4849

Az olasz tervezőpáros, Dolce & Gabbana úgy érezte, itt az idő visszanyúlni a gyökerekhez, és első illataikat megújítani, és Dolce & Gabbama Pour Femme és Pour Homme néven újra kiadni. Mint ahogy Gabban
a nyilatkozta, az új Pour Femme több puszta új kiadásnál, nem csak az üveg formája újult meg, hanem az illat is érettebb lett. És valóban.

A Dolce & Gabbana Pour Homme a mai olasz donna illata, életvidám, ultra nőies és végletekig sikkes. A tipikusan francia Laeticia Casta tökéletesen eleveníti meg ezt a női archetípust, számomra tökéletes példája a parfüm reklámja annak, amikor a parfüm illata és az általa közvetíteni kívánt kép harmonizál.

Az életvidám hangulatért a kifejezetten édes összetevők felelősek, melyek meglepő módon nem csapnak át émelyítő, vattacukor-szerű illatfelhővé, pedig a pillecukor, málna és vanília tobzódhatna az édes akkordban. Ez az édes egyveleg egy modern, nőiesen krémes illattá áll össze, köszönhetően a heliotróp és a narancsvirág mély, krémes aromájának.

Az ultra nőies és sikkes felhangokért a klasszikusokat idéző neroli, narancsvirág és jázmin felelős, érzékien pulzál a bőrön, melyet a puha szantál intim mélységekbe húz. Ha nem is formabontó vagy merész újdonságokat felvonultató illat, mégis egy alap parfümgardrób darabja lehet, hiszen komfortos, könnyen viselhető, finoman nőies és diszkrét illat. Nem csak olasz donnáknak:)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Paco Rabanne Fame Intense női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7271 Merész illat Párizs szívéből A FAME Intense megragadja a divatra törő bulizó...