Dior divatház

2019. február 27., szerda

Burberry My Burberry Black

https://www.vip-parfumeria.hu/parfumdivathazak/burberry-my-burberry-black-noi-parfum.htmlMy Burberry Black- amely egy intenzív, érzéki interpretáció Bemutatkozik a My Burberry Black- amely egy intenzív, érzéki interpretációja az ikonikus My Burberry illatnak. Az új illat, melyet a klasszikus fekete Burberry Trench coat ihletett, a Burberry divatház Kreatív Igazgatójának és Ügyvezető Igazgatójának Christian Bailey-nek és Francis Kurkdjian parfümőrnek az együttmüködéséből született meg. 

A My Burberry Black visszatér az angol kertek illatához, amely ezúttal a kezdődő vihart idézi és állítja ellentétbe a felhőszakadást a meleg, elbüvölő virágoskerttel. Az üveg, Burberry ballonkabátra utaló motívumainak érzékisége a bőrön csak fokozódik. Az illatban az eső áztatta virágszirmok és az őszibarack nektár illata keveredik egy cseppnyi rózsa aromával. 

Ez a rózsa illat a My Burberry illatból már ismert csábító rózsa illatnak egy édesebb hasonmása, melyet az Ámbra és a Pacsuli formál egy mély, érzéki illattá. - Fej jegyek: Jázmin - Szív jegyek: Kandírozott Rózsa, Őszibarack Nektár - Alap jegyek: Ámbra, Pacsuli Az illatnak egy gazdag, borostyánszínü üveg ad otthont, mely minden részletében az ikonikus Burberry ballonkabátot idézi.

A sötét, márvány mintázatú kupak a kabát gombjait szimbolizálja; az egyedileg csomózott fekete gabardin masni pedig az angliai Castleford, Yorkshire-ből származik és emléket állít a Thomas Burberry által alkotott legendás gabardin szövetnek. A doboz is a gabardin szövethez hasonló tapintású, melyen arany dombornyomással jelenik meg a My Burberry felirat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Dolce Gabbana The One Grey

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6509 Dolce & Gabbana The One Grey a modern elegancia és karizma ünneplése...