Dior divatház

2020. február 4., kedd

Bvlgari Rose Goldea Blossom Delight női parfüm


A ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT egy modern és vibráló BVLGARI illat, amely a rózsa meghatározó illatjegyére épült, folyamatosan feltárva karakterének újabb és újabb oldalát, mélységét pedig a pézsmás akkordok adják. Az üveg nyakán található gyűrű tükrözi az ikonikus BVLGARI Serpenti ékszerek mintázatát, ezzel utalva az üvegben rejlő illat kiemelkedő minőségére és értékére.


A ROSE GOLDEA BLOSSOM DELIGHT tükrözi azt az izgalmat, amikor egy nő elindul önmegvalósításának útján. Szenvedélyes és merész, egy vakmerő jellem, aki készen áll álmai megvalósítására. Hiteles és őszinte. Mindenkit inspirál, akivel találkozik. A márka az egész illatpiramist a rózsa dominanciájára alapozta, megerősítve ezzel az ikonikus virág komplexitását.
Az illat a levelek élénk energiájával és ragyogó fiatalosságával nyílik meg, melyet a zöld papaya, a jázmin és az ibolyalevél hármasa tesz teljessé. Ezt követően feltárul a friss rózsabimbó és a gyöngyvirág lágy akkordjai, végül pedig a szirmok púderessége dominál, kiegészülve a fehér pézsma és az ámbra jellegzetes jegyeivel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...