Dior divatház

2020. november 7., szombat

Avril Lavigne Wild Rose női parfüm

Avril Lavigne Wild Rose női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4553

Az Avril Lavigne Wild Rose vibráló illatkompozíciója megadja a kellő magabiztosságot, hogy az álmaidnak élhess. Itt az énekesnő harmadik parfümje is, amely a Wild Rose (Vadrózsa) nevet kapta. Avril Lavigne legújabb parfümje nemrég jelent meg. Az eddigi kettő (Black Star és a Forbidden Rose) után ez a harmadik illat, amit piacra dobott. 

A Wild Rose illata inkább gyümölcsös, de virágos és fás jegyek is fellelhetők benne, amelyek a nőiességét adják. Bár lehet, hogy majd sokan lesznek, akik szerint túl erős illatúnak bizonyul (tekintve, hogy mandarin, grapefruit és szilva kombinációja), Avril reméli, hogy a rajongói örömmel fogadják majd. Természetesen nem csak gyümölcsillatok keverednek az újdonságban, fellelhető benne a frangipani virág, az orchidea és a narancsvirág aromája is. A pézsma, a szantálfa és a créme brulée az egész alapjegye, ahogy már azt korábban az énekesnő elárulta. 

                                                                             


  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Givenchy Play for her Intense női parfüm

Givenchy Play for her Intense női parfüm https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=4126 A Givenchy Play for Her Intense par...