Dior divatház

2020. október 17., szombat

Dolce & Gabbana K EDP férfi parfüm 2020

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6545

A modern idők minden férfijában ott rejtőzik a király, és a férfi Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana Eau de Parfum a kulcs a szívéhez. Ez a mágikus illat azt a férfit testesíti meg, aki önmaga választja meg azt az utat, amelyen elébe megy sorsának. Tökéletesen kiemeli viselője szenvedélyes és magabiztos karakterét. érzéki, férfias, fűszeres aláfestésű, fás illat a K by Dolce & Gabbana parfüm intenzívebb utódja 2020-ban mutatták be. 

Az illat összetétele: A parfüm varázslatos nyitányát a citrusos illatjegyek, csipetnyi borókával, valamint kardamommal fűszerezett pikáns kombinációja adja. Később kibontakozik az üde geránium, a megnyugtató zsálya és az aromás levendula, mindezt pedig a fügetej krémes illata teszi még finomabbá. A cédrusfa, a füstös pacsuli és a cypriol érzéki kombinációja az, ami a hosszú lecsengés során végig Önnel marad. 

Az illat története: A Dolce & Gabbana K by Dolce & Gabbana illathoz egy olyan történet tartozik, mely napjaink valódi férfijairól mesél. A hipnotikus, karizmatikus illatkompozíció az erejüket és a kedvességüket, valamint a szeretteik iránti nagyvonalúságot és szeretetet, vagyis azokat a tulajdonságokat is felszínre hozza, amelyek mindig is jellemezték a modern királyokat. Ennek a mágneses vonzerejű parfümnek az üvegcséje királykék, így sötétebb, mint az eredeti K by Dolce & Gabbana Eau de Toilette üvegcséje volt. 

Dizájnját a szigorú geometria határozza meg, és az ezüstös platinaszínű, ikonikus korona díszíti. A korona sziluettje a fenség, egyben a merész egyszerűség szimbólumaként magán az üvegcsén is megjelenik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...