Dior divatház

2020. október 14., szerda

Vivienne Westwood Boudoir női parfüm

Vivienne Westwood Boudoir női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3538

A Westwoodot kedvelő nő nőies és erős egyéniség. A saját értéküket ismerő, magukkal és szépségükkel törődő nők parfümje. Akárcsak egy budoár, a legnőiesebb helyiség, ez a parfüm is meghatározza a sérülékeny és kellemes dolgokkal teli magánterületet, ahol a nők csupasz bőrükre, nyakuk és válluk hajlatához parfümöt szórnak. 

Bensőséges illat, rendkívül tetszetős és erősen érzéki. A puszta elnevezése eleganciát, luxust és életigenlést sugároz, amely az aranykor kifinomultságát idézi. Ezt a hangulatot közvetíti a reklám erotikus közege és a parfüm rózsaszín árnyalata. Leírás: A fejillat kifejezetten bódító, mint a hajdani parfümök, amelyek célja a férfiak figyelmének felkeltése volt. 

A Boudoir bangitavirág friss és ragyogó, a parfümiparban korábban nem alkalmazott illatát fedi fel, amelyet "Aura Scent" technológiával nyernek ki. Indiai szegfűvel elegyítve a bangitavirág török rózsa, írisz és narancsvirág kéjes harmóniáját rejti, amelyet kardamom és koriander fűszeres jegye hangsúlyoz és fahéj melegít. A mély ámbra és bódítóan érzéki dohányvirág jegyeit mutató szantálfa, pacsuli és vanília összetételű alapillat élvezetes nyomot hagy a bőrön. 

Üveg : A gömb és a gyűrű kisugárzása fenséges és nőies. A csomagolást Watteau festménye ihlette, a színe a régi borkötéses könyveket idézi.

                                                                    


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...