Dior divatház

2020. október 14., szerda

Gaultier So Scandal EDP női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=6541

Hát ez példátlan! Hát ez hallatlan! Mintha csak a saját környezetét hallaná, amikor kibontakozik a bőrén az egyenesen fenséges Jean Paul Gaultier So Scandal! női Eau de Parfum. Ki merte azt állítani, hogy a botrány nem lehet még nagyobb botrány?! Az izgalomból ugyanis soha nincs elég. Fenségesen virágos, ugyanakkor elegáns illat. Olyan nőknek való, akik szórakozni akarnak, van stílusuk és nem ijednek meg az extravagánsságtól. 

Az ikonikus Scandal parfümök folytatása még erőteljesebb virágos illatjegyekkel. Az illat összetétele: Az első pillanatban az illatnak eleganciát adó, édes és mély narancsvirágokat érzi meg. Majd a tubarózsa illatával tökéletesen harmonizáló, mámorító jázmin teszi érzékivé. A tejes illatok egész idő alatt kísérni fogják, viszont csak azután mutatják meg magukat teljességükben, amikor a lenyűgöző virágok visszahúzódnak és kiváltják az új függőséget önben. Az illat története: Csaknem botrányos pozícióban felemelt, aranyszínű női lábak?

Ez semmi más nem lehet, mint a Jean Paul Gaultier So Scandal! parfüm! Az üvegcsét ezúttal is a szinte végtelenül hosszú, szexi lábak díszítik, de az elődjével ellentétben az üveg most kissé magasabb és elegáns pliszírozással ékesített, a parfüm színe pedig elegánsan sötét rózsaszín árnyalatú. A Jean Paul Gaultier márka haute couture stílusa ebben a parfümben is megmutatkozik. A So Scandal! még erőteljesebb virágos illatélményt nyújt, mint bármikor korábban. A Scandal parfümsorozat arca és jelenlegi múzsája még mindig az elragadó Irina Shayk, aki tökéletesen testesíti meg ennek a függőséget kiváltó női parfümnek a történetét és karakterét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Ungaro pour L Homme III Aromatique férfi parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7273 Az Emanuel Ungaro univerzumával tökéletes harmóniában van az L Homme III Eau...