Dior divatház

2021. április 24., szombat

Hugo Boss Hugo XX női parfüm - Kifutó termék!

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2774

Egy férfi... egy nő... Feszültség... és szenvedély... A HUGO két új illatát a szenvedélyes szerelem ihlette, amelyben két különböző egyéniség, egy férfi és egy nő találkozik. 

Különbözőek, mégis összetartoznak így alkotva egy párt, ahogyan a HUGO XX női illat és a HUGO XY férfi illat. Az illatok nevei is ezt szimbolizálják: XX - XY. A két illat teljes mértékben kiegészíti egymást. Az aromás, zöld férfi illat tökéletes párja a fás, virágos női illat. Ezt bizonyítja az is, ha a két illatot összekeverjük, együttesen egy harmadik illatot kapunk, így képezve harmóniát a férfi és nő között. 



HUGO XX : fás, virágos A HUGO XX fejjegye kísértésbe ejtően gyümölcsös. A licsi ízletes édességét a mandarin gyümölcsösségével hangsúlyozza, mely a fekete ribizlitől lesz igazán pikáns. Elegáns virág adja a szívjegy egyik fontos elemét, a jázmin. Frissességével és tisztaságával különleges illatot idéz az édeskés tündérrózsával és basmati rizzsel. Könnyű és krémes alapjegyében a szantálfa, a borostyán és a pézsma adja a nőiességet. Két új szenvedélyes illat a HUGO-tól. HUGO XY férfiaknak. HUGO XX nőknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Boucheron Serpent Boheme női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=7295 A Boucheron háza piacra dob egy új Serpent Boheme illatot, amely az ikonikus...