Dior divatház

2021. április 24., szombat

Hugo Boss Hugo XY férfi parfüm - Kifutó termék!

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=2822

Egy férfi... egy nő... Feszültség... és szenvedély... A HUGO két új illatát a szenvedélyes szerelem ihlette, amelyben két különböző egyéniség, egy férfi és egy nő találkozik. Különbözőek, mégis összetartoznak így alkotva egy párt, ahogyan a HUGO XX női illat és a HUGO XY férfi illat. Az illatok nevei is ezt szimbolizálják: XX - XY. A két illat teljes mértékben kiegészíti egymást. Az aromás, zöld férfi illat tökéletes párja a fás, virágos női illat. Ezt bizonyítja az is, ha a két illatot összekeverjük, együttesen egy harmadik illatot kapunk, így képezve harmóniát a férfi és nő között. 



HUGO XY : aromás, zöld A HUGO XY fejjegye egy dinamikus gyümölcskoktél, melyben a körte dominál, kombinálva a cédrussal és a bergamottal, mely egy igazán férfias citrusos illatot ad, könnyen összekapcsolva a szív illattal. Szívjegyének főbb összetevői a bazsalikom levelek, melyek különleges és vibráló frissessége feledhetetlenné teszik ezt a tradicionális, aromás férfi illatot. Frissességében pedig a menta és a tört jég is fontos szerepet játszik. 

Fás illatát az alapjegyben található cédrusfa határozza meg, mely pacsulival és pézsma gyökérrel lett megbolondítva. A férfi illatot egyedülálló gyártási technológia teszi még különlegesebbé, mely a fej-, és szívjegy friss, aromás jegyeit bizonyos időszakok elteltével újra érezhetővé teszi bőrünkön, így sokkal tovább élvezhetjük az illatot. Két új szenvedélyes illat a HUGO-tól. HUGO XY férfiaknak. HUGO XX nőknek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Trussardi A Way for Her női parfüm

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5319 Trussardi párosának női tagja friss és fiatalos. A Way for Her keleties virá...