Dior divatház

2021. április 29., csütörtök

Nina Ricci Le Paradis de Nina női parfüm Ritkaság!

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=3857

Nina meghív az újra felfedezett paradicsomába. Lépj be a papírból készült kertjébe, az álmok és a fantázia világába, ahol tintával rajzoltak a fák, ahol a rímek formázzák a levelek finom vonalait. Minden virág költészetet sugall, a szavak a személyiséged által kelnek életre, formálódnak, ahogy az illat is minden bőrön más. A Le Paradis de Nina tele van költészettel, a mai tündérmesék hercegnőinek alkották. Bátor, kíváncsi és nagyon romantikus, mosolyával és frissességével csábít. Mámorító illata elrepít egy idilli világba, ahol Ő, Nina a királynő. 

A Le Paradis de Nina újraértelmezi a Marie Salamagne és Olivier Cresp által alkotott eredeti illatot. Olyan érzéki és kívánatos, mint elődje; a francia Madeleine sütemény gyermekkort idéző isteni illata ihlette. Finom és mámorító. Az illatot új összetevőkkel bolondították meg, mely rég elfeledett örömökre emlékeztet. Egy fuvallat, melyben a narancs és a mandarin héjának savanykás illata robban. Néhány perc múlva felfedezhetjük az ellenállhatatlan narancsvirágot, mandulavirágot és az egzotikus heliotrópot, az eredeti illat karamellizált alma és gardénia illata mellett. Végül, az illat mélyéről a titokzatos szantálfa tör elő, mely mellett feltűnik a fehér fa és a pacsuli jegye is. Merülj el a Le Paradis de Nina élénk frissességében, hagyd magad elvarázsolni a virágos jegyei, elegáns és kifinomult mivolta által. Az üveg és a csomagolás: A Le Pradis de Nina pasztell rózsaszín alma formájú üvegén a fehér levelek a felhők puhaságát, egy emlék ölelését idézik. Mint a finom origami papír, mely magában rejti a fenséges költészetet, a csomagolás, mint egy kincses ládika, melyet fehér virágok díszítenek, egy költészettel átitatott illatot rejt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Christian Dior Miss Dior Le Parfum női parfüm 40 ml EDP Különleges Ritkaság!

https://www.vip-parfumeria.hu/webshop/index.php?categoryID=5369 A modern formába öntött Miss Dior (Cherie) sorozat Le Parfum változata csodá...